Vloeren schoonmaken

Een vloer schoonmaken lijkt heel gemakkelijk. Als je echter allerlei blogs leest over schoonmaken dan kom je er achter dat het goed schoonmaken van een vloer een kunst is. Allerlei trucs worden er uit de kast gehaald om te kunnen genieten van een schone vloer. Het schoonmaken van een vloer hoeft echter niet moeilijk te zijn. Als je gebruik maakt van de juiste materialen en middelen dan is het schoonmaken van een vloer eenvoudig. Op deze pagina vind je allerlei tips voor het schoonmaken van diverse vloeren. Mocht jouw vloer er niet bij staan dan kun je altijd contact met ons opnemen voor advies.

Door onze tips en schoonmaakinstructies voor de diverse vloeren op te volgen bespaar je jezelf veel werk en zal het resultaat van je inzet optimaal zijn; een stralende en streeploos schone vloer.

schoonmaakgoeroe

Informatie en tips

Lees meer over vloeren schoonmaken door op de vloer van je keuze te klikken.

Plavuizen schoonmaken

Plavuizen schoonmaken

Laminaat schoonmaken

Tips laminaat schoonmaken

Linoleum schoonmaken

Tips marmoleum schoonmaken

Natuursteen schoonmaken

Tips natuursteen schoonmaken
Vloer stofwissen

Alvorens je de vloer gaat schoonmaken is het goed om deze eerst te stofwissen of te stofzuigen. Want zonder de vloer eerst stofvrij te maken zal het losse vuil zich hechten aan je vloer als je deze gaat moppen. Gebruik voor het stofvrij maken van een gladde vloer zonder voegen de Scandic stofwis vloerenset.

Een groot voordeel van de Scandic stofwis vloerenset is dat het op een gemakkelijke manier de vloer stofvrij maakt. Daarnaast is gebruik maken van dure wegwerp doeken niet langer nodig.

Tips vloer stofwissen