Stofwissen vloer

Stofwissen vloer is een goed begin bij het schoonmaken van de vloer.

Waarom moet je de vloer stofwissen voordat je hem schoon maakt?

Als je in je huis een harde vloerbedekking hebt  zoals: gietvloer, linoleum, laminaat,  kurk of vinyl dan zul je deze regelmatig stofvrij moeten maken. Ga je een vloer moppen zonder hem eerst stofvrij te maken dan gaat het losse vuil zich hechten aan je vloer.

Voor het stofvrij maken van je vloer kun je natuurlijk een stofzuiger gebruiken. Wat veel gemakkelijker in gebruik is, is stofwissysteem. Een voorbeeld van twee stofwis systemen zijn de Scandic stofwis vloerenset en het stofwis systeem eco. Met een stofwis mop maak je de vloer beter stofvrij dan met een stofzuiger. Proefondervindelijk is bewezen dat er nog een enorme hoeveelheid los vuil door de stofwis mop van de vloer wordt verwijderd nadat er is stofgezogen.

Een groot voordeel van bijvoorbeeld de Scandic stofwis vloerenset is dat het op een gemakkelijke manier de vloer stofvrij maakt en gebruik maken van dure wegwerp doeken is niet langer nodig.

Tijdens het wissen van de vloer laadt de Ceran stofwis mop zich statisch op. Door deze statische lading en de speciale microvezel pluche structuur, wordt het losliggende vuil en stof aan de stofwis mop gebonden.

Na gebruik kan de Ceran stofwis mop uitgeborsteld worden of worden afgezogen met een stofzuiger. Is de microvezel stofwis mop te vuil geworden voor hergebruik dan kan deze worden gewassen in een wasmachine. Was op 60 graden, zonder wasverzachter en zuig de stofwis mop uit voordat hij in de wasmachine gaat. Na drogen is de stofwismop geschikt voor het volgende gebruik.

Bekijk hier hoe je je vloer schoonmaakt na het stofwissen.

Welke vloer wil je schoonmaken?

Bijzonderheden:

  • Gemakkelijk in gebruik op alle harde gesloten gladde vloeren zoals: marmoleum, gietvloeren, kurk, laminaat en vinyl / pvc.
  • In korte tijd vele m2 vloer stofvrij maken.
  • Professionele kwaliteit, dus lange levensduur.

Webwinkel Keurmerk

Stofwissen vloer

Bestel hier de stofwis materialen als je de vloer écht goed stofvrij wilt maken. Klik op de afbeelding hier naast om de materialen die je in de video hebt gezien te kopen.

Stofwis systeem Eco 28cm Bestel hier voor het stofwissen van de vloer het stofwis systeem eco voor het stofvrij maken van je vloer.

De waardering van www.schoonmaakgoeroe.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 391 reviews.
WhatsApp chat

Beste klant,

Fijn dat je hier op de site bent. We kunnen ons voorstellen dat je heel snel de mooie artikelen die we hier verkopen in huis wilt hebben.
Normaal verzenden we op de dag van bestellen. Nu even niet. Wij zijn namelijk op vakantie.

Je mag natuurlijk bestellen, alvast dankjewel hiervoor.
21 augustus gaan we weer aan het werk en dan zal je bestelling verstuurd worden.

Vakantiegroet,
Team Schoonmaakgoeroe.