Favorieten

Winkelmand

Tip ramen wassen

Ramen wassen met professioneel gereedschap met streeploos resultaat. Lees hier meer.......
Ramen wassen

Ramen wassen

Ramen wassen is echt leuk met professioneel gereedschap

 

De beste producten voor Tip ramen wassen

Ramen schoonmaken set
Ramen schoonmaken set
Raamtrekker 35 cm
Raamtrekker 35 cm

Ramen wassen buitenzijde zoals professionals dat doen voor een streeploos resultaat

 

Heb jij ooit een glazenwasser aan het werk gezien met een spons en een raamtrekker uit een winkel met huishoudelijke artikelen? Die kans is bijzonder klein, tenminste als het een professionele glazenwasser is. Een glazenwasser weet dat hij met huishoudelijk gereedschap veel moeite moet doen om streeploze ramen te krijgen na het wassen van de ramen. Met professioneel gereedschap gaat het wassen van de ramen veel gemakkelijker en beter.

Als jij nu kijkt met wat voor een gereedschap je de ramen wast en hoeveel moeite het kost om streeploze ramen te krijgen; zou je dat anders willen? Dan nodigen we je graag uit om vooral verder te lezen.

Tips over ramen wassen gevonden op internet

Als je op internet zoekt naar het wassen van ramen dan vind je allemaal huishoudelijke tips. Tips waar uien aan het water worden toegevoegd om de ramen streeploos te kunnen schoonmaken. Tips waar ammoniak aan het water wordt toegevoegd voor streeploze ramen. Ammoniak gebruiken bij het wassen van je ramen is niet verstandig. Ammoniak zal de verf op je kozijnen beschadigen. Tot het toevoegen van spiritus aan het water en het poetsen van de ramen met kranten voor een streeploos resultaat.

Wil jij streeploos glas, waarschijnlijk wel, dan heb je al deze toevoegingen aan het water niet nodig. Het geheim zit hem in gebruik maken van professioneel gereedschap. Een professionele schilder schildert tenslotte ook niet met een kwast van vijftig cent gekocht bij de bouwmarkt. Een glazenwasser wast zelfs met water uit de sloot je ramen streeploos. Het streeploze resultaat zit hem in het rubber dat in de raamtrekker zit. Niet in de toevoeging aan het water.

Ramen wassen

Thuis kun jij nu ook makkelijker en sneller ramen wassen

Een waar gezegde is; goed gereedschap is het halve werk. Met goed gereedschap kun je beter werk leveren. Is Streeploos je ramen schoonmaken jouw wens? Koop dan professioneel gereedschap voor het wassen van je ramen. Makkelijker kun je het jezelf niet maken.

Hier kun je tips lezen over:

instructie ramen wassen
In deze instructie video ramen wassen kun je zien hoe je streeploos ramen kunt wassen

Webwinkel Keurmerk

winkel hier voor het wassen van je ramen

Tips ramen wassen gevonden op internet die niet echt handig zijn…

Als je in Google zoekt op tips wassen van ramen dan komen de meest exotische manieren van ramen zemen voorbij. Het wordt allemaal moeilijker gemaakt in plaats van gemakkelijker. Houd je van moeilijk dan moet je dat vooral blijven doen. Wil je echter met gemak streeploos je ramen wassen gebruik dan gewoon goed gereedschap. Hieronder kun je aan aantal gevonden tips lezen die het wassen van je ramen zeker niet gemakkelijker zullen maken.

Ramen wassen met schoonmaakazijn

Waarom zou je schoonmaakazijn toevoegen aan je water om je ramen schoon te maken? Voor het goed zemen van je ramen heb je alleen maar het juiste gereedschap nodig. Een goede raamtrekker trekt je ramen streeploos droog. Het gebruik maken van schoonmaakazijn heeft zelfs een nadeel. Schoonmaakazijn is zuur, ga je met je handen in het water tijdens het schoonmaken van je ramen dan zal het zuur het kalk in je nagels aantasten.

Ramen wassen met groene zeep

Door je ramen met groene zeep te lappen bereik je juist het tegenovergestelde van wat je wilt; je ramen zullen juist vol met strepen komen te zitten. Groene zeep kan voor sommige schoonmaakklussen misschien een prima schoonmaakmiddel zijn. Echter voor het zemen van je ramen absoluut niet. Groene zeep heeft als eigenschap dat het een vettig laagje achterlaat op hetgeen je hebt schoongemaakt. Vet is juist niet wat je wilt op je ramen.

Ramen wassen met autoshampoo

De definitie van schoonmaken is dat je iets weghaalt waar het niet hoort. Als je de ramen wast met autoshampoo dan laat je een laagje achter op je glas. Op je ramen hoor je geen laagje achter te laten. Je ramen moet je streeploos schoonmaken door het goede gereedschap te gebruiken. Dan heb je geen trucjes nodig zoals het toevoegen van autoshampoo aan het water. Het gebruik maken van middelen die een laagje achterlaten hebben een groot nadeel. Het achtergebleven laagje zal op een gegeven moment juist je ramen er streperig uit laten zien. Hoe ga je die strepen dan weer weghalen. Daar heb je een sterk schoonmaakmiddel voor nodig dat je verfwerk van je kozijnen kan beschadigen.

Start hier met streeploos ramen schoonmaken! Bestel de professionele Evika ramenset of losse producten.

Ramen wassen met een vaatwasblokje toegevoegd aan het water

Deze tip is ronduit slecht. Ja je ramen zullen er schoon van worden. Je hebt bij het ramen wassen echter niet alleen te maken met het glas dat je schoon wilt maken. Je glas zit in een kozijn. Dat kozijn is vaak geverfd. Het vaatwasblokje zal je verfwerk beschadigen. Ook je huid zal niet blij zijn in het water te moeten waar een vaatwasblokje in is opgelost. Wil je uittesten hoe agressief een vaatwas tablet is. Pak een stukje geverfd hout en leg daar een vaatwastablet op. Je verf zal na enige tijd beschadigd zijn.

Gebruik een prop krantenpapier om de ramen glanzend te poetsen na het ramen wassen

Klinkt misschien niet leuk, maar als je je ramen moet poetsen na het wassen dan heb je iets niet goed gedaan. Is hetzelfde dat je je kleding nog een keer met de hand gaat wassen nadat het uit de wasmachine is gekomen. Of je hebt het verkeerde wasmiddel gebruikt of je wasmachine is niet goed als de was er niet schoon uitkomt. Als je de ramen op de juiste manier wast dan zal je glas er streeploos uitzien en is napoetsen echt niet nodig.

Overtuigd? Klik hier! En begin met het professioneel wassen van je ramen zowel binnen als buiten.

De beste producten voor Tip ramen wassen

Ramen schoonmaken set
Ramen schoonmaken set
Raamtrekker 35 cm
Raamtrekker 35 cm

Andere tips

Benieuwd naar onze andere tips?
Wij schrijven wekelijks nieuwe tips over hoe jij je badkamer, toilet, of woonkamer echt goed kan schoonmaken.