Plavuizen schoonmaken

Plavuizen schoonmaken

Keramische vloertegels worden ook wel plavuizen genoemd. Als je plavuizen op je vloer hebt dan heb je een vloer die tegen een stootje kan. Het voordeel van een plavuizen vloer is dat deze redelijk gemakkelijk te onderhouden is.

Plavuizen schoonmaken hoeft dan ook geen ingewikkelde klus te zijn. Met de middelen en materialen van Schoonmaakgoeroe is het plavuizen schoonmaken in een handomdraai geklaard.

Plavuizen schoonmaken zoals professionals doen

Een hoogglans keramische vloer vraagt om meer onderhoud dan een vloer met een meer matte uitstraling. Hoe meer glans een vloer heeft, hoe meer vuil je er op ziet. Ervaring leert dat je op een plavuizen vloer niet moet werken met middelen op zeepbasis zoals groene zeep. Schoonmaken met zeep geeft een vettig laagje op je vloer en geeft een wat streperig en vlekkerig uiterlijk.

Op vloeren met plavuizen is het belangrijk dat je nooit te veel schoonmaakmiddel doseert. Verder is het aan te raden de vloer schoon te maken met een dweil of mop waarin microvezel is verwerkt. Een goede microvezel mop zorgt er voor dat het vuil effectief van je vloer wordt verwijderd.

Plavuizen schoonmaken

Wil je ook een prachtig schone plavuizen vloer? Bestel dan hier de materialen als je de plavuizen vloer op een meer gemakkelijke manier wilt schoonhouden.

Professioneel schoonmaken

Helemaal klaar met de doffe uitstraling van je plavuizen vloer? Bestel dan hier de materialen om je plavuizen vloer er weer stralend schoon uit te laten zien.

Bel ons voor meer informatie!

Webwinkel Keurmerk

Het Evika vloerreiniging systeem is ook geschikt voor:

Plavuizen schoonmaken met Evika Vloerreinigingssysteem Eco