Over ons

Schoonmaakgoeroe.nl is de schoonmaak site en webwinkel voor iedereen die beter en vooral gemakkelijker de huiskamer, het kantoor, toilet, badkamer en de vloer wil schoonmaken. De oplossing voor een écht schone omgeving.

Thuis en binnen een bedrijf alleen maar werken met de beste producten die er op het gebied van professionele schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen te koop zijn is een fijne ervaring. Schoonmaken wordt prettiger, gaat sneller en heel belangrijk; het gaat een stuk lichter dan wat je tot nu toe gewend bent.

De praktijk van alle dag

Kijk in het gemiddelde keukenkastje en een supermarkt aan schoonmaakmiddelen komt je tegemoet. Vaak is er te zien welk middel de meeste reclame maakt op tv. Dat middel is goed vertegenwoordigd in het kastje. Bekijk een tv commercial over schoonmaakmiddelen en het geloof in wonderen is weer terug na het zien van fantastisch wervende teksten en beelden. Elk aangeboden middel is een wondermiddel. Spuit het middel op een douchewand vol met kalk, of op sterk vervuilde voegen, even laten inwerken, afspoelen en weg is het vuil.

Loop nu naar de badkamer met het middel in gedachten waar de badkamer de laatste keer mee is schoongemaakt. Hoe ziet de badkamer er nu uit? Misschien zijn de voegen iets schoner en is er minder kalk te zien. Hoefde het middel alleen maar opgespoten te worden en daarna afgespoeld te worden en schoon was de badkamer? Nee dus, er moest echt geboend worden en vaak na intensieve arbeid is het resultaat bijzonder bedroevend. Wondermiddelen bestaan niet en schoonmaken is gewoon hard werken.

Schoonmaakgoeroe over ons

Alles voor thuis en binnen een bedrijf

Bij Schoonmaakgoeroe doen we niet aan wonderen, wel aan verwonderen. Oftewel verbazen dat schoonmaken zoveel makkelijker en met een beter eindresultaat kan.

Bij Schoonmaakgoeroe zijn de technieken en materialen die gebruikt worden binnen de professionele schoonmaak vertaald naar: hoe kan ik mijn huis of bedrijf met minder inspanning beter schoonmaken en schoon houden.

Schoonmaakgoeroe is ECO bewust

Binnen de professionele schoonmaak worden professionele schoonmaakmiddelen en materialen gebruikt om tot een goed schoonmaak resultaat te komen. Want professionele middelen werken nou eenmaal beter en sneller dan huishoudelijke middelen. Schoonmaakgoeroe verkoopt de professionele schoonmaakmiddelen en materialen van: Evika, Vermop en Wecovi. Deze producten staan garant voor een schoner huis of bedrijf. Bovendien zijn onze producten eco bewust.

 

Wat kan schoonmaakgoeroe voor jou betekenen?

Dat we allemaal kiezen voor een schoon huis of bedrijf staat vast. Dat schoonmaakgoeroe hiervoor goede professionele middelen heeft kon je hierboven lezen. In de loop der jaren realiseerde Jaap Niezen, oprichter van Schoonmaakgoeroe,  zich  dat schoonmaken voor velen als een lastige klus wordt ervaren. Iets wat lastig is doen we niet graag of met tegenzin. Wat kan schoonmaakgoeroe hierin betekenen? Jaap stelde de vraag aan klanten die reeds langer met zijn producten werken en kreeg o.a het volgende te horen: “Ik vind het echt fijn dat schoonmaken mij nu minder tijd kost. Ik heb weer plezier in schoonmaken. Ik hikte tegen een schoonmaakklus op en met deze producten niet meer. Ik hou nu weer tijd over voor andere dingen.”

Instructievideo's

Schoonmaakgoeroe heeft speciaal voor jou thuis, instructie video’s en gebruiksaanwijzingen gemaakt, om met deze middelen en materialen goed om te kunnen gaan. Professionele middelen en materialen vragen immers om een andere manier van gebruiken dan de middelen die we thuis gewend zijn. Op eenvoudige wijze wordt jou duidelijk gemaakt hoe je het beste resultaat behaalt in relatief weinig tijd. Je kunt vanaf nu ook bij jou thuis of binnen jouw bedrijf, gemakkelijker schoonmaken want de middelen van Schoonmaakgoeroe werken beter. Het zijn geen wondermiddelen want je moet nog wel boenen. Maar heb je de instructie video of gebruiksaanwijzing goed opgevolgd, dan wordt het boenen echter wel beloond. Geniet na het schoonmaken, met je kopje koffie in je hand van een blinkende badkamer en een streeploos schone vloer.

Wat zeggen Schoonmaakgoeroe klanten
Petra
Petra
Logo WebwinkelKeur (RGB)Lees verder
Nadat de post bestelling niet had bezorgd en ik daar navraag naar deed bij de schoonmaakgoeroe werd ik meteen door Jaap gebeld hierover. Dat heb ik als zeer prettig ervaren.
Annelot
Annelot
Logo WebwinkelKeur (RGB)Lees verder
Geweldige eigenaar die zorgt voor een super goede service. Bestelling had ik binnen twee dagen binnen en de eigenaar beantwoordde alle vragen. Zowel voor als na de bestelling.
Paul
Paul
Logo WebwinkelKeur (RGB)Lees verder
Zeer correcte afhandeling en prima kwaliteit. Doet wat het belooft.
Pascal
Pascal
Lees verder
De levering door post nl was pas na 3 dagen. Kreeg iedere keer mail van de post dat het niet kwam. Voor niets zitten wachten want dan kwam er weer een mail Helaas we hebben uw pakketje niet op tijd bezorgd. En dan komen ze niet morgen maar 2 dagen erna pas. Slechte service. Schoonmaakgoeroe hield ons wel tussentijds op de hoogte, maar toch niet zoals het hoort.
Sariah
Sariah
Logo WebwinkelKeur (RGB)Lees verder
Wat een super producten. De prijzen zijn goed , zeker voor wat het spul doet en hoe weinig je nodig heb. De instructie is duidelijk en heel fijn dat je gewezen wordt op de instructie video's , maar ook fijn dat er gewezen wordt op nazorg mochten er vragen zijn. Top service dus, maar ook de producten zijn echt een verademing. Eindelijk echt brand en brand schoon is mijn badkamer weer.
Linda
Linda
Logo WebwinkelKeur (RGB)Lees verder
Heldere instructie en fijne materialen en middelen om mee te werken
Gerard
Gerard
Logo WebwinkelKeur (RGB)Lees verder
Via instructievideo bij Schoonmaakgoeroe belandt om mijn badkamer (vuile voegen, kalk) goed te kunnen schoon te maken. Direct de schoonmaakset besteld en binnen enkele dagen ontvangen met een vriendelijk persoonlijk briefje. Vandaag de producten naar grote tevredenheid gebruikt. Voegen (lichtgrijs) weer schoon, zelfs die donkerbruin waren geworden en hardnekkige kalkranden ook weggekregen. Prima spullen en het verbruik is minimaal. Kortom zeer tevreden! Bedankt Jaap!
Previous
Next
Schoonmaak hotelkamer interview radio 583
Schoonmaken laminaat