Deel!

Keurmerk webwinkel

Schoonmaakgoeroe.nl is hét portaal voor iedereen die beter en vooral gemakkelijker het interieur, sanitair en de vloer wil schoonmaken, en eindelijk de oplossing biedt voor een schone omgeving.

Door de professionele achtergrond van oprichter Jaap Niezen kom je alles te weten over schoonmaken. En dat er veel meer bij ‘poetsen’ komt kijken dan je ooit had verwacht.

Schoonmaakgoeroe is ontstaan vanuit een groothandel in professionele schoonmaakartikelen. Dat betekent voor jou: schoonmaken met alleen de allerbeste producten, waardoor jouw huis of bedrijf er fris en schoon uit zal zien. Als consument heb je over het algemeen geen toegang tot professionele schoonmaakartikelen en krijg je geen uitleg over de fijne kneepjes van het vak.
Bij Schoonmaakgoeroe krijg je dit wel!

Via deze website heb je toegang tot de beste materialen en middelen voor het schoonmaken van je huis of bedrijf. Schoonmaakgoeroe biedt deskundig en vakkundig advies op maat en verkoopt schoonmaakproducten voor een goede prijs.

Schoonmaak trainingen

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen bedrijven, die de producten van Schoonmaakgoeroe gebruiken, het schoonmaakpersoneel een professionele schoonmaaktraining te geven. De meeste schoonmakers maken binnen een bedrijf op dezelfde manier schoon zoals ze dat thuis doen. Binnen een bedrijf is dat niet de meest praktische manier van werken. Tijdens de training leren de schoonmakers hoe ze op een professionele manier horen schoon te maken. Ze leren de middelen en materialen op een goede manier te gebruiken om zo op een verantwoorde manier tot het gewenste resultaat te komen; een schoon bedrijfspand. Verder bestaat de mogelijkheid op het bedrijf maat geschreven werkprogramma’s te maken zodat de schoonmaak medewerkers precies weten wanneer ze wat moeten doen. Dit zorgt voor een meer constante schoonmaak kwaliteit binnen een bedrijf. Werken in een schone werkomgeving is immers prettiger.

Milieubewust

Bijkomend voordeel is dat het grootste gedeelte van de aangeboden schoonmaakmiddelen ecologisch verantwoord is. Op deze website vindt je videos, foto’s en tips om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken bij het schoonmaken. Door de reële voorstelling van zaken (wondermiddelen bestaan niet en schoonmaken is nu eenmaal niet de leukste klus), wordt het je een stuk gemakkelijker gemaakt. Hierdoor zal schoonmaken een stuk plezieriger en eenvoudiger worden. En wie wil dat nu niet!? Via de webwinkel kun je materialen en schoonmaakmiddelen vinden van alleen de beste kwaliteit (A+kwaliteit) uit de professionele reinigingsbranche. De meeste artikelen zijn van degelijk Duits fabrikaat.

Oprichter Jaap Niezen aan het woord

Al jaren geef ik via de SVS (Vakopleiding Schoonmaken) les binnen ziekenhuizen en schoonmaakbedrijven hoe je professioneel schoonmaakt. Veel van mijn cursisten geven aan dat ze thuis ook graag professionele schoonmaakmiddelen zouden willen gebruiken. Ze merken en zien dus duidelijk verschil met de ‘reguliere’ schoonmaakproducten.

Vervelende klus

Door veel mensen, inclusief mijzelf, wordt schoonmaken vaak als een als een lastige en vervelende klus beschouwd. Toch is deze klus voor mij gemakkelijker dan voor veel anderen. Ik kan immers gebruik maken van professionele schoonmaakproducten en materialen. Deze middelen en materialen zijn nu via de webshop ook voor jou toegankelijk.

De juiste tips en middelen

Naast het lesgeven ben ik zelfstandig ondernemer in hart en nieren. Ik combineer Groningse nuchterheid en zakelijkheid met passie en bezieling. Door mijn omgeving word ik regelmatig benaderd met vragen over schoonmaken. Dit was voor mij dé aanleiding om www.schoonmaakgoeroe.nl op te richten. Met de juiste tips en middelen wordt het veel gemakkelijker om het huis en bedrijf schoon te houden.

Vanuit mijn visie ‘mensen doen zaken met mensen’, werk ik al jaren. Het uitwisselen van kennis en klankgedrevenheid staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Heb je vragen of juist een goede tip? Plaats ze op mijn website en geef ook jouw kennis door.

Hartelijke groet,

Jaap Niezen