De Schoonmaak Goeroe

Van harte welkom op de schoonste site van Nederland en België. Bezoek onze webshop met professionele, eco-bewuste schoonmaakproducten en schoonmaakmaterialen voor particulieren en het MKB.

Schoonmaakgoeroe.nl is de schoonmaak site en webwinkel voor iedereen die beter en vooral gemakkelijker de huiskamer, het kantoor, toilet, badkamer en de vloer wil schoonmaken. De oplossing voor een écht schone omgeving.

Thuis en binnen een bedrijf alleen maar werken met de beste producten die er op het gebied van professionele schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen te koop zijn is een fijne ervaring. Schoonmaken wordt prettiger, gaat sneller en heel belangrijk; het gaat een stuk lichter dan wat je tot nu toe gewend bent.

Bekijk hier onze video’s met instructies en tips om snel en eenvoudig schoon te maken.

Bel ons voor meer informatie!

Keurmerk webwinkel

De praktijk van alle dag

Kijk in het gemiddelde keukenkastje en een supermarkt aan schoonmaakmiddelen komt je tegemoet. Vaak is er te zien welk middel de meeste reclame maakt op tv. Dat middel is goed vertegenwoordigd in het kastje. Bekijk een tv commercial over schoonmaakmiddelen en het geloof in wonderen is weer terug na het zien van fantastisch wervende teksten en beelden. Elk aangeboden middel is een wondermiddel. Spuit het middel op een douchewand vol met kalk, of op sterk vervuilde voegen, even laten inwerken, afspoelen en weg is het vuil.

Loop nu naar de badkamer met het middel in gedachten waar de badkamer de laatste keer mee is schoongemaakt. Hoe ziet de badkamer er nu uit? Misschien zijn de voegen iets schoner en is er minder kalk te zien. Hoefde het middel alleen maar opgespoten te worden en daarna afgespoeld te worden en schoon was de badkamer? Nee dus, er moest echt geboend worden en vaak na intensieve arbeid is het resultaat bijzonder bedroevend. Wondermiddelen bestaan niet en schoonmaken is gewoon hard werken.

Voor thuis of binnen het bedrijf

Bij Schoonmaakgoeroe doen we niet aan wonderen, wel aan verwonderen. Oftewel verbazen dat schoonmaken zoveel makkelijker en met een beter eindresultaat kan.

Bij Schoonmaakgoeroe zijn de technieken en materialen die gebruikt worden binnen de professionele schoonmaak vertaald naar: hoe kan ik mijn huis of bedrijf met minder inspanning beter schoonmaken en schoon houden.

Binnen de professionele schoonmaak worden professionele schoonmaakmiddelen en materialen gebruikt om tot een goed schoonmaak resultaat te komen. Want professionele middelen werken nou eenmaal beter en sneller dan huishoudelijke middelen. Schoonmaakgoeroe verkoopt de professionele schoonmaakmiddelen en materialen van: Evika, Vermop en Wecovi. Deze producten staan garant voor een schoner huis of bedrijf. Bovendien zijn onze producten ecologisch verantwoord.

Wat kan schoonmaakgoeroe voor jou betekenen?

Dat we allemaal kiezen voor een schoon huis of bedrijf staat vast. Dat schoonmaakgoeroe hiervoor goede professionele middelen heeft kon je hierboven lezen. In de loop der jaren realiseerde Jaap Niezen, oprichter van Schoonmaakgoeroe,  zich  dat schoonmaken voor velen als een lastige klus wordt ervaren. Iets wat lastig is doen we niet graag of met tegenzin. Wat kan schoonmaakgoeroe hierin betekenen? Jaap stelde de vraag aan klanten die reeds langer met zijn producten werken en kreeg o.a het volgende te horen: “Ik vind het echt fijn dat schoonmaken mij nu minder tijd kost. Ik heb weer plezier in schoonmaken. Ik hikte tegen een schoonmaakklus op en met deze producten niet meer. Ik hou nu weer tijd over voor andere dingen.”

Instructie video’s

Schoonmaakgoeroe heeft speciaal voor jou thuis, instructie video’s en gebruiksaanwijzingen gemaakt, om met deze middelen en materialen goed om te kunnen gaan. Professionele middelen en materialen vragen immers om een andere manier van gebruiken dan de middelen die we thuis gewend zijn. Op eenvoudige wijze wordt jou duidelijk gemaakt hoe je het beste resultaat behaalt in relatief weinig tijd. Je kunt vanaf nu ook bij jou thuis of binnen jouw bedrijf, gemakkelijker schoonmaken want de middelen van Schoonmaakgoeroe werken beter. Het zijn geen wondermiddelen want je moet nog wel boenen. Maar heb je de instructie video of gebruiksaanwijzing goed opgevolgd, dan wordt het boenen echter wel beloond. Geniet na het schoonmaken, met je kopje koffie in je hand van een blinkende badkamer en een streeploos schone vloer.

schoonmaakgoeroe, badkamer schoonmaken, wc schoonmaken
Bel direct

De waardering van www.schoonmaakgoeroe.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 106 reviews.