Levertijd

Het streven van Schoonmaakgoeroe is je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan,  proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. In ieder geval wordt er binnen twee werkdagen verzonden.  In uitzonderlijke gevallen lukt het ons echter niet om dit na te komen.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk direct van op de hoogte.  Je kunt er dan voor kiezen iets langer op je bestelling te wachten of je geld retour te ontvangen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Alle bestellingen worden door Schoonmaakgoeroe via PostNL aangetekend verstuurd. Hierdoor zijn de verzendkosten voor ons iets hoger. Schoonmaakgoeroe kan door aangetekend versturen echter wel garanderen dat een bestelling aankomt.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen:
€ 6,75 voor bestellingen onder de € 39,75
Gratis voor bestellingen vanaf € 39,75

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De verzendkosten binnen de rest van Europa verschillen per land:
bij bestellingen vanaf €175,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Schoonmaakgoeroe - Webwinkelkeur - Vertrouwd online kopen - levertijd en verzendkosten