Favorieten

Winkelmand

Heb je gevonden wat je zoekt?

of stuur ons bij ontbreken van het juiste antwoord een mail met je vraag

FAQ Op een schoonmaakparty zijn doeken veel duurder

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Op een schoonmaakparty zijn doeken veel duurder, zijn jouw doeken wel goed?

Op een schoonmaakparty zijn doeken veel duurderDeze vraag krijg ik best wel regelmatig in de app of via de mail.

Heel af en toe geef ik een informatieve party bij mensen thuis. Tijdens zo’n party geef ik bij de start aan dat er die avond niets gekocht kan worden. Ik wil niet dat er iemand aanwezig is die zich verplicht voelt wat te kopen. Uiteraard zijn de artikelen bij Schoonmaakgoeroe te koop, echter pas de volgende dag. Zo’n avond kan ik me helemaal uitleven in het geven van nuttige informatie over hoe je professionele schoonmaak technieken thuis kunt toepassen.

Tijdens de schoonmaak party die ik verzorg zijn er vaak mensen aanwezig die bij party’s van andere bedrijven materialen hebben aangeschaft. Als ik dan de opmerking krijg dat de doeken en de moppen van de concurrent veel duurder zijn, met daaraan gekoppeld de opmerking zijn jouw materialen dan wel goed, dan leg ik graag uit waar het prijsverschil vandaan komt.

Prijsverschil in microvezel uitgelegd

Bij menig ander bedrijf zijn er vele schakels die moeten verdienen aan een product. Een luxe bedrijfspand, wagenpark, directie en personeel in het buitenland daar begint het mee. De importeur in Nederland, de verkoopleider en de consulenten willen allemaal verdienen aan het microvezeldoekje.  Schoonmaakgoeroe betrekt zijn microvezeldoeken en moppen direct van de fabrikant en verkoopt deze rechtstreeks door aan de consument.

Het prijsverschil zit hem niet in verschil van kwaliteit. Alle stappen tussen fabricage en uiteindelijke verkoop bepalen de prijs. Die weg is bij Schoonmaakgoeroe kort. Tijdens een party maak ik wel eens het grapje als ik mijn doek €1,00 duurder maak, zal hij dan beter zijn?

 

2 reacties

 1. Ik heb tijdens een party van de schoonmaakgoeroe kennis gemaakt met de microvezeldoeken. Heb de doeken besteld en ben zeer tevreden over het gebruik hiervan en ook aangenaam verrast over de prijs/kwaliteit verhouding. Ik had in het verleden ook microvezel doeken van andere leveranciers gekocht welke een stuk duurder waren maar helaas niet beter zijn dan de goedkopere versie van de schoonmaakgoeroe.
  Iedereen die aanwezig was op de party heeft het advies wat gegeven werd als zeer prettig ervaren, vooral de ongedwongen manier welke niet op de verkoop gericht was. Meerdere dames hebben de week erna schoonmaak producten besteld en iedereen is hier zeer tevreden over.

  1. Beste Reina,
   Dankjewel voor je fraaie feedback op dit bericht. Het is alweer even geleden dat jij een party hebt georganiseerd, ik kijk echter nog steeds met plezier terug op die avond. Je had een mooie groep mensen verzameld, waaronder een redelijk aantal kritische dames waardoor er een pracht uitwisseling ontstond.
   Met vriendelijke groet,
   Jaap

Reacties zijn gesloten.

Inhoudsopgave