Favorieten

Winkelmand

Heb je gevonden wat je zoekt?

of stuur ons bij ontbreken van het juiste antwoord een mail met je vraag

FAQ Hoe kan ik het beste een Cercom Pietra blue ret schoonmaken?

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Hoe Cercom Pietra blue ret schoonmaken?

Hoe Cercom Pietra blue ret schoonmaken? Ik ontvang vaak vragen over het schoonmaken van vloeren, zo ook deze: Ik zou nog aan u doorgeven welke keramische tegel wij hebben liggen, aan de hand waarvan u het beste advies zou kunnen geven. Bij deze: de tegel die wij hebben is 0302-0377 CERCOM PIETRA BLUE RETT 100X100. Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet. Groet, Sandra (verdere gegevens ivm privacy weggelaten).      

Cercom Pietra blue ret is een keramische vloer

Een keramische vloer is in basis één van de gemakkelijkste vloersoorten om schoon te maken. Toch ervaren veel mensen problem met het schoonmaken en schoonhouden van keramische vloeren. Natuurlijk vraagt een hoogglans keramische vloer meer onderhoud dan een keramische vloer met een meer matte uitstraling. De reden is heel simpel. Op een hoogglans vloer zie je nou eenmaal meer vervuiling dan op minder glanzende variant. Besef jezelf dat goed als je een vloer gaat aanschaffen. Heb je een broertje dood aan schoonmaken of heb je niet de juiste schoonmaak materialen begin dan niet aan bijvoorbeeld een hoogglans keramische vloer.

Hoe kun je het beste een Cercom Pietra blue ret schoonmaken?

In basis moet je heel simpel denken bij het schoonmaken van een keramische vloer. Alles wat je toevoegt aan simpel is teveel en draagt bij aan een niet fraaie uitstraling van je vloer. Gebruik bij het schoonmaken van de Cercom Pietra en soortgelijke vloeren in ieder geval geen schoonmaakmiddelen van zogenaamde verzorgende bestanddelen of wassen in zitten. Dit soort schoonmaakmiddelen laten een laagje achter op je vloer dat gaat strepen en vlekkerig wordt.

Een keramische vloer zoals de Cercom Pietra maak je het beste alleen maar schoon met microvezel moppen. Een uitstekend mopsysteem voor deze vloer is het Evika vloerreinigingssysteem plus en dan uitgevoerd met de White Magic mop.

Op de pagina plavuizen schoonmaken kun je meer lezen over het schoonmaken van keramische vloeren.

[av_button label=’Winkel hier voor een schone Cercom Pietra vloer’ link=’manually,https://www.schoonmaakgoeroe.nl/vloerreiniging-systeem-plus’  size=’x-large’ position=’left’ custom_bg=’#D2332E’ custom_font=’#ff0000′]

 

 

 

Inhoudsopgave