Evika Intensiefreiniger voor het verwijderen van vettige vervuiling

Ontvetten afzuigkap / wasemkap

Vaak wordt er voor het ontvetten van een afzuigkap ammonia gebruikt. Behalve dat dit middel onplezierig ruikt is het ook nog eens slecht voor je gezondheid en het milieu. Voor het ontvetten van een afzuigkap kun je het beste een goede ontvetter gebruiken. Een voorbeeld van een goede professionele ontvetter is Evika Intensiefreiniger. Evika intensiefreiniger is een breed inzetbare ontvetter in de o.a. de keuken. Te gebruiken voor ontvetten afzuigkap / wasemkap, ontvetten oven, ontvetten fornuis en voor het schoonmaken van je koelkast. Heb je een vieze spoelbak dan kun je deze ook perfect schoonmaken met de Evika ontvetter.

Ontvetten plafond

Voordat je een plafond opnieuw gaat sauzen is het ontvetten van het plafond erg belangrijk. Na ontvetten van het plafond zal de verf beter hechten. Voor het ontvetten van het plafond is Evika Intensiefreiniger bijzonder geschikt.

Ontvetten vloeren

Veel schoonmaakmiddelen voor de vloer laten een vettig laagje achter. Vaak zie je streperige vloeren als resultaat. Voort het ontvetten van vloeren is Evika Intensiefreiniger hét middel om de vloer van het opgebouwde laagje te ontdoen. Ook vloeren binnen bedrijven waarin het ontvetten van vloeren erg belangrijk is i.v.m. hygiëne en slipgevaar is Evika Intensiefreiniger een geschikte ontvetter.

Ontvetten ramen

Voor het ontvetten van ramen wordt vaak ammoniak of spiritus gebruikt. Beide middelen hebben een groot nadeel. Ammoniak kan je verfwerk beschadigen en is daarnaast zeer slecht voor het milieu. Spiritus heeft als nadeel dat het een blauwe waas nalaat. Evika Intensiefreiniger is een uitstekend middel voor het ontvetten van je ramen dat deze nadelen niet kent.

Nicotine aanslag verwijderen

Het verwijderen van nicotine aanslag is een lastige klus. Nicotine aanslag verwijderen is met Evika Intensiefreiniger een minder intensieve schoonmaakklus dan met andere schoonmaakmiddelen.